Bonete LIGHT-TARGA: Edullinen RST targakaari, joka on suunniteltu vetouisteluun pienemmillä veneillä.

Laadukas LIGHT-Targakaari avoveneeseen kuudella (6) irrotettavalla vapatelineellä. Vapaputkissa 4 kiinnityskorkeutta. Maksimi kiinnitysleveys on noin 200cm ja tuote on tosi helppo kaventaa veneeseen sopivaksi. Tuotteet on valmistettu käsinkiilotetusta austeniittisesta ruostumattomasta teräksestä. Light-targa tuotteet myydään loppuun lähes vapaputkien hinnalla. Tuotteen löydät osoitteesta:  www.verkkokauppatukku.fi


HINTA: 199€ (Sisältää toimituskulun)

 

TOIMITUS-SISÄLTÖ

Light – targakaareen hinta sisältää kuusi vapapidikettä, sekä kaikki asennukseen tarvittavat kiinnikkeet.


TEKNISET TIEDOT
Materiaalina käytetty austeniittista ruostumatonta terästä, joka on kiillotettu käsin. Ainevahvuus on 1.5mm ja siksi nämä tuotteet soveltuu hyvin vaativampaankin käyttöön. Kiinnitysleveys vakiona noin 2000mm, ja irroitettavan keskipalkin ansiosta sitä pystyy lyhentämään helposti pelkän rautasahan avulla. Tämän ominaisuuden ansiosta tuotteen saa kiinnitettyä helposti kaikenlaisiin avo-veneisiin ja se näyttää halutun näköiseltä kaiken levyisissä veneissä. tuote sopii hyvin myös verkkoveneisiin, jossa halutaan suojata verkon pääsyä potkuriin. Vapapidikkeiden innovatiivinen tuoteratkaisu mahdollistaa neljä eri asennusvaihtoehtoa ja asennuksella pystytään säätämään asennuskorkeutta noin +/-50mm. Kiinnityskohtien välinen etäisyys on noin 500mm ja korkeus kiinnityskohdasta vaakapalkkiin noin 1000mm. Tuotteen pakkauskoko on noin 1800mm*400mm*300mm, joten sen kuljettaminen on mahdollista myös henkilöautolla.


TEKNISET SÄÄTÖMAHDOLLISUUDET
Mikäli vakiokoko ei ole sopivan levyinen, tuotetta pystyy kaventamaan erittäin helposti haluttuun leveyteen pelkän rautasahan avulla ja sen vuoksi kaaresta saa tehtyä halutun levyisen.


ASENNUSTAPA JA OHJEET
Asennus tapahtuu joko 25mm putkeen tai suoraan veneen laitaan.

UA-49458567-1