Bonete MASTOPUTKI: Todella kestävä, ruostumattomasta teräksestä valmistettu mastoputki targakaariin.

Mastoputket tilattavissa osoitteesta:  www.verkkokauppatukku.fi


TARJOUSHINTA: 55 (ovh: 75€) / kpl

 

OMINAISUUDET

Irrotettavan mastoputken ansiosta veneen kokonaiskorkeus ei tarvitse olla vaputkien kohdalla, koska tuotteen voi löysätä helposti 4 mutterin avulla ja laskea tuote alas. Tämän ansiosta veneen kuljetus ja säilyttäminen on helpompaa myös matalissa paikoissa vaikka siinä olisi targakaari. Irroitettavuuden ansiosta tuotteet saa kiinnitettyä aina paikkaan, jossa se toimii parhaiten ja tarjoaa siten parhaan kalastuskokemuksen. Tuotteen mukana tulee aina plaanarinarun ohjain pylpyrä, joka on valmistettu myös rst materiaalista. Sitä ei välttämättä tarvita, mutta se mahdollistaa jousen kiinnittämisen targakaareen, jolla saadaan vähennettyä plaanarikelkkojen hyppiminen sekä veneen nykiminen ja mahdollinen räminä vetouistelemisen aikana.  Mastoputken ja pylpyrän välinen jousi ei kuuluu toimitukseen, koska jouseen valittu jäykkyys on kiinni plaanarikelkkojen koosta (eli vetovoimasta [N]). Näin ollen jousen valinta / hankinta jää ostajalle. Tuotteen koko pituus on noin 850mm ja korotusta tulee noin 600mm.


KIINNITYS

Mastoputki kiinnitetään tuotteeseen kahdella 25mm staufilla 25mm putkeen. Tuoteen voi asentaa myös suoraan HT veneen senään tai muulle suoralle pinnalle jättämällä kumi-muovi seoksesta valmistetun stauffin pois. Tällöin kiinnyksen voi tehdä joko matkassa tulevien 10mm rst pulttien ja mutteireden avulla tai omilla kiinnitys ruuveilla. 


MATERIAALI & VALMISTUS

Tuote on valmistettu 1,5mm vahvuisesta rst materiaalista, joten se kestää hyvin myös suurten plaanarikelojen vetovoiman. Tuote on valmistettu tehtaassa, joka on erikoistunut rst valmistamiseen. Tuote on loppukäsitelty peittaamalla, jolla kaikki ruostuvat epäpuhtaudet on eliminoitu tuotteen pinnalta.

UA-49458567-1