UUTUUS 2019: Bonete PRO2 HT veneen targakaaret

Julkaisimme syksyllä 2019 täysin uudistuneet PRO2 targakaarisarjan, joka aloitettiin HT venetuotteilla. PRO2 targakaaret ovat modulaarisia, joten niitä voi muokata vaatimusten kasvaessa, tai jopa veneen vaihtuessa. Kyseessä on maailman ensimmäinen vapateline, jonka voi kasata kuten legopalikat. Tässä on erittäin yksinkertainen ratkaisu veneen tyypillisiin 25mm halkaisijalla oleviin kattokaiteisiin. 


- Kaikissa Bonete tuotteissa materiaalina on käytetty RST316L matalahiilistä haponkestävää ruostumatonta terästä, jota käytetään tyypillisesti korkean hintansa vuoksi vain sairaala- sekä elintarviketeollisuudessa. Tällä materiaalivalinnalla on pyritty estämään ruoste “millä hinnalla hyvänsä”. 


- TIG-robootilla hitsatut kappaleet mahdollistavat parhaan mahdollisen kestävyyden, pitkäikäisen tuotelaadun ja tietysti myös ulkonäön, jossa ei ole valumia ylimääräisestä lisäaineesta.


- Tuote on kiillotettu elektrolyyttisellä menetelmällä, jonka ansiosta kaikki tuotannossa syntyneet epäpuhtaidet kuten rautapöly on poistettu kokonaan. Elektrolyyttistä kiillotuslaitteita ei ole suomessa useita, joten kaikilla tehtailla ei ole edes mahdollisuutta käyttää tätä erittäin hyvää menetelmää. 


Alla muutama PRO2 tuote-esimerkki, jotka ovat myynnissä täällä.

Tämä PRO2 vapateline sopii säädettävän rakenteen ansiosta erinomaisesti HT-veneen katolle tai minkä tahansa veneen moottorikaukalon päälle.


Tarjoushinta alkaen 349€


Tutustu tuotteeseen tästä.

Edullisimmillaan Bonete PRO2 targakaaren voi ostaa nyt tarjoushintaan 129€

Tustustu tähänkin malliin tästä.

Bonete HT-TARGAKAARI: Tuote on suunniteltu erittäin lujaksi ja pitkäikäiseksi

Erittäin tukeva rst Targakaari alle 2100mm kaideleveydellä oleviin HT veneisiin. Irroitettavan keskipalkin ansiosta tuotteen leveys on todella helposti muutettavissa kaikkiin alle 2100mm kaideleveydellä varustettuihin veneisiin.  Targakaarista on tarjolla useita tuotepaketteja, jotka on koottu vetouisteluun tarvittavista kalastustarvikkeista. Targoja on saatavilla kolmella vakioleveydellä 1750mm, 1500mm sekä 1200mm.


ALKAEN: 279€


Tuotteita myydään Boneten omassa  verkkokaupassa:  www.verkkokauppatukku.fi

TARGAKAAREN EDUT

Lue targakaaren edut täältä.


ASENNUSOHJEET

Lataa asennusohjeet täältä.


TEKNISET TIEDOT

Pro- HT-Targakaareen hintaan sisältyy kaikki asennukseen tarvittavat kiinnikkeet, RST pultit ja RST mutterit. Tuotteen leveys on 1750mm ja se sopii ilman käsittelyä 1750mm – 2100mm kiinnitysvälille. Kaarella on korkeutta noin 300mm ja kiinnityskohtien välinen etäisyys veneen pituus-suunnassa on noin 250mm. Käytetty ainevahvuus on 1.5mm ja siksi tuotteet soveltuvat erinomaisesti myös vaativaan käyttöön. Tuote on suunniteltu mahdollisimman tukevaksi jotta se kestää kaikkein suurimpien plaanarikelkkojen vetovoimat. Tuotteen kulmissa on yhteensä neljä vakautin tankoa sekä lukituspultit. Näillä telineestä tulee erittäin luja ja sen muoto säilyy suurten plaanarien vetovoimasta huolimatta. Keskiputkeen on hitsattu yhteensä kolme vaakapalkkia joilla pyritään estämään tuotteen notkuminen ja löystyminen pitemmällä aikavälillä. Myös kuljetus on huomioitu tuotteen suunnittelussa, sen pakkauskoko on ainoastaan noin 1750mm*300mm*300mm ja myyntipakkauksen kuljettaminen onnistuu myös tavallisella henkilöautolla.


MATERIAALI & VALMISTUS

Ammattilaisten tekemät tuotteet on valmistettu tehtaalla, siksi kaikki hitsisaumat ja työnlaatu on erinomaista. Materiaali on austeniittista (magneetti ei jää kiinni) ruostumatonta terästä, joka on valmistuksen jälkeen peitattu. Peittausprosessi poistaa kaikki epäpuhtaudet tuotteen pinnalta ja se varmistaa, ettei tuotteeseen voi jäädä valmistuksen aikana tullutta oheismateriaalia (kuten rautapöly) joka voisi ruostua. 


TEKNISET SÄÄTÖMAHDOLLISUUDET

Mikäli vakiokoko ei ole sopivan levyinen, tuotetta pystyy kaventamaan helposti haluttuun leveyteen pelkän rautasahan avulla. Tämä ominaisuus mahdollistaa sen, että kaari sopii mihin tahansa alle 2100mm kaideleveydellä olevaan veneeseen. Tuotteen kaventamisesta löytyy erillinen ohje Internetistä (linkki toimitetaan myyntipakkauksessa), jonka avulla kuka tahansa osaa lyhentää targakaaren halutun levyiseksi. 


ASENNUSTAPA JA OHJEET

Asennus tapahtuu joko 25mm putkeen tuotteen pakkauksen mukana tulevien stauffien avulla tai suoraan veneen laitaan. Yksityiskohtaiset asennus-, kavennus- sekä kokoamisohjeet löytyy Internetistä (linkki toimitetaan myyntipakkauksessa).


LISÄVARUSTEET (MYYDÄÄN MYÖS TARGAKAAREN KANSSA PAKETTITARJOUKSENA)

VAPAPUTKI: Vapapidikkeiden innovatiivinen tuoteratkaisu mahdollistaa neljä kiinnitys korkeusvaihtoehtoa ja asennuksella pystytään säätämään asennuskorkeutta noin +/-50mm. Tuotteesta löytyy lisätietoa ja kuvia "vapaputki" välilehdeltä.

MASTOPUTKI: Mastoputki on tehty 1,5mm vahvuisesta ruostumattomasta teräksestä ja sen kiinnitys tapahtuu 25mm putkeen. Tuote on erittäin kestävä ja sen voi laskea helposti alas (4 mutterin löysäämisellä) mikäli venettä säilytetään matalassa katoksessa tai halutaan pienentää tuulivastusta automatkojen ajaksi. Lisätietoja ja kuvia löytyy "mastoputki" välilehdeltä.

KAIDEPUTKI: Kaideputki on tehty 1,5mm vahvuisesta ruostumattomasta teräksestä ja sen kiinnitys voidaan tehdä halutulla tavalla (pop-niitti, ruuvi, tmv) neljästä kohdasta molemmissa päissä. Kaideputki on todella jämerä ja se kestää hyvin tarkakaaresta johtuvat voimat. Lisätietoja ja kuvia löytyy "mastoputki" välilehdeltä
UA-49458567-1