Bonete TARGAKAARI: suunniteltu erittäin tukevaksi ja pitkäikäiseksi

Bonete Pro Targakaari:  Erittäin tukeva rst targakaari alle 2100mm kaideleveydella oleviin avoveneisiin. Irroitettavan keskipalkin ansiosta tuotteen leveys on tosi helposti muutettavissa kaikkiin alle 2100mm kaideleveydellä varustettuihin veneisiin. Targakaarista on tarjolla useita tuotepaketteja erilaisten vetouistelutarvikkeiden kanssa. Targan vakioleveydet 1750mm, 1500mm sekä 1200mm.

 

HINNAT ALKAEN: 279

Tuotteet Boneten omasta verkkokaupasta:  www.verkkokauppatukku.fi 

Avainsanat:  kalastaminen, kalastus, kalastustarvikkeet netistä, kalastus verkkokauppa, kalastus kauppa, vetouistelu tarvikkeet, vetouistelu vene, vetouistelijat, veneen varusteet

TARGAAAREN EDUT

Käy lukemassa edut täältä.


ASENNUSOHJEET

Lataa asennusohjeet täältä.


TEKNISET TIEDOT

Pro- 175 AVO targakaareen hintaan sisältyy kaikki asennukseen tarvittavat kiinnikkeet, RST pultit ja RST mutterit. Tuotteen leveys on 1750mm ja se sopii ilman käsittelyä 1750 - 2100mm kiinnitysvälille. Kaarella on korkeutta noin 1100mm ja kiinnityskohtien välinen etäisyys veneen pituus-suunnassa on noin 500mm. Käytetty ainevahvuus on 1.5mm ja siksi tuotteet soveltuvat erinomaisesti myös vaativaan käyttöön. Tuote on suunniteltu mahdollisimman tukevaksi jotta se kestää kaikkein suurimpien plaanarikelkkojen vetovoimat. Tuotteen kulmissa on yhteensä neljä vakautin tankoa sekä lukituspultit. Näillä telineestä tulee erittäin luja ja sen muoto säilyy suurten plaanarien vetovoimasta huolimatta. Keskiputkeen on hitsattu yhteensä kolme vaakapalkkia joilla pyritään estämään tuotteen notkuminen ja löystyminen pitemmällä aikavälillä. Myös kuljetus on huomioitu tuotteen suunnittelussa, sen pakkauskoko on maksimissaan noin 1700mm*500mm*300mm ja myyntipakkauksen kuljettaminen onnistuu myös tavallisella henkilöautolla.

 

HUOM! Tuotetta saatavana myös 1500mm levyisenä, joka sopii vakiona 1500 - 1800mm kaidevälille.

HUOM! Nyt 1200mm targakaari saatavilla, joka sopii vakiomittaisena 1200mm - 1500mm kaidevälille.


MATERIAALI & VALMISTUS

Ammattilaisten tekemät tuotteet on valmistettu tehtaalla, siksi kaikki hitsisaumat ja työnlaatu on erinomaista. Materiaali on austeniittista (magneetti ei jää kiinni) ruostumatonta terästä, joka on valmistuksen jälkeen peitattu. Peittausprosessi poistaa kaikki epäpuhtaudet tuotteen pinnalta ja se varmistaa, ettei tuotteeseen voi jäädä valmistuksen aikana tullutta oheismateriaalia (kuten rautapöly) joka voisi ruostua. 


TEKNISET SÄÄTÖMAHDOLLISUUDET

Mikäli vakiokoko ei ole sopivan levyinen, tuotetta pystyy kaventamaan helposti haluttuun leveyteen pelkän rautasahan avulla. Tämä ominaisuus mahdollistaa sen, että kaari sopii mihin tahansa alle 2100mm kaideleveydellä olevaan veneeseen. Tuotteen kaventamisesta löytyy erillinen ohje Internetistä (linkki toimitetaan myyntipakkauksessa), jonka avulla kuka tahansa osaa lyhentää targakaaren halutun levyiseksi. 


ASENNUSTAPA JA OHJEET

Asennus tapahtuu joko 25mm putkeen tuotteen pakkauksen mukana tulevien stauffien avulla tai suoraan veneen laitaan. Yksityiskohtaiset asennus-, kavennus- sekä kokoamisohjeet löytyy Internetistä (linkki toimitetaan myyntipakkauksessa).


LISÄVARUSTEET (MYYDÄÄN MYÖS TARGAKAAREN KANSSA PAKETTI TARJOUKSENA)

VAPAPUTKI: Vapapidikkeiden innovatiivinen tuoteratkaisu mahdollistaa neljä kiinnitys korkeusvaihtoehtoa ja asennuksella pystytään säätämään asennuskorkeutta noin +/-50mm. Tuotteesta löytyy lisätietoa ja kuvia "vapaputki" välilehdeltä.

MASTOPUTKI: Mastoputki on tehty 1,5mm vahvuisesta ruostumattomasta teräksestä ja sen kiinnitys tapahtuu 25mm putkeen. Tuote on erittäin kestävä ja sen voi laskea helposti alas (4 mutterin löysäämisellä) mikäli venettä säilytetään matalassa katoksessa tai halutaan pienentää tuulivastusta automatkojen ajaksi. Lisätietoja ja kuvia löytyy "mastoputki" välilehdeltä.

KAIDEPUTKI: Kaideputki on tehty 1,5mm vahvuisesta ruostumattomasta teräksestä ja sen kiinnitys voidaan tehdä halutulla tavalla (pop-niitti, ruuvi, tmv) neljästä kohdasta molemmissa päissä. Kaideputki on todella jämerä ja se kestää hyvin tarkakaaresta johtuvat voimat. Lisätietoja ja kuvia löytyy "mastoputki" välilehdeltä
UA-49458567-1