Bonete PRO- SOUTUVENETELINE

Sopii: kuhan vetouistelu, kuhan uistelu, taimenen uistelu, lohen uistelu, järvilohen uistelu, siian uistelu, hauen uistelu,  merilohen uistelu, ahvenen uistelu, soutu uistelu, uistelu, kuhan kalastus

 Laadukas PRO-Suotuveneteline, jonka kiinnitys onnistuu lähes kaikkiin soutuveneisiin joissa airohankaimet. Kiinnitysleveys säädettävissä portaattomasti 180cm asti. Soutuvenetelineen saa irroitettua aina kun lopetat kalastuksen ja siihen saa kiinnitettyä kaikki 25mm stauffilla olevat vapatelineet. Tämä ruostumattomasta teräksestä valmistettu tuote on nyt tarjouksessa. Klikkaa tuotteeseen tästä.

HINTA: 69(ovh 89€)

Pro Soutu saatavana nyt myös kolmen vapaputken kanssa, joissa on 4 asennuskorkeusvaihtoehtoa.  Klikkaa tuotteeseen tästä.
HINTA alkaen: 99€

TOIMITUS-SISÄLTÖ 

Pro- Soutuvenetelineen voi ostaa ilman vapaputkia tai vapaputkilla ja toimitus sisältää kaikki asennukseen tarvittavat kiinnikkeet.


TEKNISET TIEDOT
Telineen voi asentaa joko vaaka- tai pystysuuntaan, jonka vuoksi yksin kalastus helpottuu (vapatelineet tulee lähemmäs moottorin ohjaajaa). Tuote sopii erinomaisesti myös uisteluveneen peräpeiliin. Materiaalina käytetty 1,5mm ainevahvuuksista austeniittista ruostumatonta terästä, joka on kiillotettu käsin. Kiinnitysleveys 0,5m-1,8m. Tämän ominaisuuden ansiosta tuotteen saa kiinnitettyä helposti kaikenlaisiin soutuveneisiin. Vapapidikkeiden innovatiivinen tuoteratkaisu mahdollistaa neljä eri asennusvaihtoehtoa ja asennuksella pystytään säätämään asennuskorkeutta noin +/-50mm.  Tuotetta on koekäytetty kaksi vuotta kolmessa veneessä ja se on todettu erittäin toimivaksi.


ASENNUSTAPA JA OHJEET
Asennus tapahtuu soutuveneen hankaimiin.

UUTUUS 2016: Laitakiinnitteinen vapateline johon voi asentaa 2kpl. 25mm stauffilla varustettuja vapaputkia. Tuotteen säätöominaisuudet ovat omaa luokkaa, ja vavan saa säädettyä mihin tahansa kulmaan. Sopii erityisesti jokiveneisiin sekä kapealaitaisiin soutuveneisiin tai miksipä ei myös isomman uisteluveneen peräpeiliin. Bonete Pro Side on mallisuojattu.


Tarjoushinnat alkaen  59(ovh. 89€)   

Tuotteen on tilattavissa verkkokaupastamme.UUTUUS 2019: Tuotetta on saatavana nyt myös 3 vavan telineenä. Tarjoushinnat alkaen 65€. Löydät tämän uutuustuotteen täältä.


Ruostumattomasta teräksestä valmistettu PRO-Side on 120mm pitkä ja 70mm leveä. Säätöväli on 10-62mm.

UA-49458567-1